dijous, 12 d’abril del 2012

Notícia sobre Oscar Pistorius

Dimarts 3 d'abril, n'Olau ens ha presentat una notícia que ens explica una història de superació personal.

Oscar Pistorius és un atleta que de petit se li van tallar les cames a causa d'una malformació congènita. Ell des de petit ho va aprendre a fer tot sense les dues cames, però el més important que va aprendre és a superar-se i lluitar per superar les dificultats que la seva condició física li han marcat.

N'Olau ens ha explicat que n'Oscar sempre ha tingut el somni de competir amb atletes sense discapacitat i que sembla que ha acoseguit la marca de velocitat que li permetria fer-ho.

Ara cal que els altres aconsegueixin la "marca" per superar els prejudicis i permetin a aquest gran atleta i gran persona competir amb atletes que no presenten la seva discapacitat.

Aquesta notícia ens ha permès parlar de les nostres pròpies limitacions en el dia a dia i la necessitat d'anar-nos superant pensant que ho podem fer més bé acceptant les dificultats que poguem tenir.

Ens hem proposat fer activitats amb parts del cos que no estem acostumats a utilitzar. Per exemple intentar pintar amb els peus o la boca.

Una bona oportunitat per créixer com a persones.

Merci, Olau i família!